KLASIX som un equip de professionals amb 15 anys d’experiència en el sector, dedicat al món de la perruqueria i l’estètica per a gent gran. Ens desplacem a residències, centres de dia, hospitals, centres de salut mental i domicilis particulars, on oferim els millors serveis de bellesa a aquelles persones que per la seva mobilitat no poden desplaçar-se a una perruqueria.

El nostre equip humà serà l’encarregat de donar-vos un tracte proper i totalment personalitzat, per tal que cadascun dels nostres clients decideixi com lluir la seva imatge personal i millorar el seu estat d’ànim.

Aquest és el nostre punt fort i la filosofia de KLASIX: Potenciar l’autoestima dels usuaris i cobrir la necessitat que tenen de projectar una bona imatge.

“Equip Professional Propi”

Per què escollir KLASIX?

Perquè som professionals amb 15 anys d’experiència en el sector

Perquè els nostres clients llueixen el seu millor look gràcies al nostre equip professional i milloren la seva autoestima

Perquè oferim un tracte personalitzat

Perquè volem contribuir a la felicitat dels nostres clients, la imatge que projecten d’ells mateixos, condiciona en gran mesura com se’ls tracta.

Perquè busquem la satisfacció dels nostres usuaris

Perquè cada client és únic i busquem un estil en el qual se sentin còmodes.

Vols contar amb KlasiX?

Contacta amb nosaltres