KLASIX
Serveis de Perruqueria i Estètica

A CASA

Servei de perruqueria i estètica a domicili per a gent gran

RESIDÈNCIES

Sòcio-Sanitaris, Hospitals i Centres de Salut Mental

PERRUQUERIA A CASA

Torna’t a enamorar de la teva imatge amb nosaltres.

Portem la nostra gran experiència i afecte al vostre domicili, Consulta pel nostre “servei de perruqueria a domicili per a gent gran a Barcelona”, i en la tranquil·litat de la teva llar, rep els nostres serveis de perruqueria i estètica, barbers, servei de depilació , manicura i pedicura a domicili; el nostre personal està especialitzat en serveis assistencials, persones amb mobilitat reduïda, i discapacitats, t’escoltem i aconsellem sobre el tall o pentinat que millor s’adapti al teu estil o necessitat, i millorar la teva imatge de forma puntual o periòdica.

Perquè no hem de ser esclaus de la imatge, però sí ser conscients que veure’ns bé al mirall és clau en l’autoestima i socialització dels nostres avis, a més que la imatge que projecten d’ells condiciona en gran mesura com se’ls tracta.

Actualment prestem aquest servei als districtes de Bonanova, Sarrià, Sant Gervasi, Eixample i a la zona del Vallès a Sant Cugat i Sant Quirze.

Consulta sense compromís.

PERRUQUERIA A RESIDÈNCIES

A Klasix oferim servei de tall, pentinat, i color, també serveis d’estètica com depilació, manicura, pedicura i barberia enfocats a Residències, centres de dia, Hospitals, i Centres de Salut Mental. El nostre personal està altament qualificat, treballem des de fa més de 15 anys atenent persones amb mobilitat reduïda i demències. Actualment col·laborem en més de 40 centres a la Província de Barcelona, ​​grups com Sanitas Gent Gran, ORPEA, i Domusvi confien en nosaltres.

Oferim totes les garanties complint normativa tant en el laboral, com pel que fa a protecció de dades i seguretat a la feina.

Treballem amb l’objectiu de treure un somriure als nostres usuaris, i veure’ls feliços. La imatge que projecten i reben en el mirall de sí mateixos condiciona la seva autoestima, un bon servei de perruqueria influeix en el seu estat d’ànim, millora el seu benestar perquè es troben més guapos i rejovenits. Això els ajudarà en molts aspectes, com el d’integrar-se de millor manera en el seu entorn.

Contacta amb nosaltres i t’oferirem més informació sobre els nostres serveis.

Els nostres usuaris opinen

La meva mare somriu més i està més feliç des de que disposa a la seva residència dels serveis de KLASIX.
Manel Gonzalez
Qualitat, empatia, grans professionals. Sens dubte tot un encert haver-los contractat.
Silvia Pons
M’agrada canviar sovint la meva imatge i gràcies a ells és possible. Tracte personalitzat.
Ventura Silvia

Vols comptar amb KlasiX?

Contacta amb nosaltres